Wandelweekends 

In 2024 organiseren we twee wandelweekends:

Tweedaagse doorgaande tocht regio Bohan-sur-Semois: zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024

Net als twee jaar geleden trekken we naar de Semois-regio in het zuiden van ons land. Deze streek leent zich uitstekend voor wandelingen door de Ardense bossen afgewisseld met pittige hellingen en fraaie zichten op de meanderende Semois. Bovendien zetten we ook voet op Franse bodem.  Deze tweedaagse is een ideale voorbereiding voor een huttentocht in de zomermaanden.


Praktisch:

 

Inbegrepen: begeleiding, één overnachting op zaterdagavond op een meerpersoonskamer met eigen sanitair, verblijfstaks, driegangenmaaltijd op zaterdagavond, ontbijt en picknick op zondag, gebruik beddengoed en handdoeken.

Niet inbegrepen: vervoer heen en terug (maak afspraken om te carpoolen), picknick op zaterdag, toiletgerief, dranken of overige consumpties.

Prijs:

 

Info en inschrijven:

Inge Van Bogaert, Instructor Mountain Walking and Trekking, invbogae@hotmail.com, 0494/134785.

Inschrijven uitsluitend door aanmelding bij Inge, waarna u informatie krijgt voor de overschrijving. Uiterste datum van inschrijving: 19 april 2024, maar vroegtijdig afsluiten is mogelijk (25 plaatsen).Tweedaagse doorgaande tocht Yvoir - Maillen - Yvoir in September (datum volgt)

Deze tocht valt samen met het VBW familieweekend waarin we dus ook een mooie activiteit willen aanbieden aan de bergwandelaars. Zaterdagavond sluiten we aan bij de allombekende VBW-barbecue!


 

Praktisch:

Inbegrepen: 

begeleiding, één overnachting op zaterdagavond op het lager, feestmaal op zaterdagavond, ontbijt en picknick op zondag

Niet inbegrepen:

vervoer heen en terug (maak afspraken om te carpoolen), picknick op zaterdag, handdoeken, toiletgerief, dranken of overige consumpties, linnengoed en slaapzak

Prijs:

Info en inschrijven:

Inschrijvingen openen later. Info: bij Patrick (patrick.van.cauwenbergh@skynet.be) en Johan (johan.schots1@hotmail.com).